برای اینکه کاربران با سلیقه های مختلفی از سیستم مدیریت ارتباط با مشتری فارسیکام استفاده می کنند برای بهینه تر شدن نرم افزار با روش کار آنها تنظیماتی در بخش های مختلف قرار داده شده است که با تنظیم این قسمت ها می توانید کارایی نرم افزار رو نسبت به کسب کار خود افزایش دهید.
این تنظیمات نرم افزار CRM به گونه ای طراحی شده که کاربران استفاده بهینه تری از نرم افزار crm فارسیکام داشته باشند.
تنظیمات بخش های مختلف سیستم مانند
- تنظیمات شرکت:
- تنظیمات پایه که مربوط به تنظیمات اطلاعات شرکت یا سازمان شما می باشد مانند نام شرکت، کد اقتصادی، آدرس و… که از این اطلاعات در قسمت های مختلف سیستم می توان استفاده کرد.
- جستجوی اتوماتیک پیش شماره
- ارسال پیامک تا حد اعتبار
- تنظیمات مربوط به ذخیره ایمیل های ارسالی
- تفکیک تگ های سیستم
- تنظیمات مربوط به ارسال تیکت به ایمیل کارکنان پشتیبانی
- تنظیمات مربوط به عضویت باشگاه مشتری
- تنظیمات بخش مربوط به حسابداری که می توانید نوع واحد قیمت
- میزان ارزش افزوده
- روش ثبت فاکتور یا پیش فاکتور
- نمایش مبالغ فاکتور با رقم اعشار
- مدت اعتبار پیش فاکتور جهت پرداخت
- نوع چاپ و فایل خروجی فاکتورها
- تنظیمات مربوط به زیر مجموعه های حساب های تفضیلی
- تنظیمات پرداخت آنلاین که با وارد کردن این اطلاعات کاربران پشتیبانی می توانن به راحتی پرداخت های خود را آنلاین انجام دهند.
- تنظیم تعداد ورود اشتباه برای نمایش کپچا
- تنظیم تعداد ورود اشتباه برای قفل کاربری
- تنظیم کمترین حد تعداد کاراکتر کلمه عبور
- انتخاب درجه سختی کلمه عبور
- تنظیم تغییر دوره ای پسورد
- تنظیم اتمام وقت سشن
- تنظیمات مربوط به سرویس های Api
تنظیمات فایل خروجی:
- تنظیم اندازه صفحه pdf و جهت گیری آن
- تنظیمات مروبط به عرض و وضوح و کیفیت تصویر خروجی
- تنظیمات خروجی PNG
- تنظیم مروبط به خروجی BMP
- تنظیم عرض تصویر و محتوا و وضوح و نوع فشرده سازی در خروجی TIFF برای ارسال فکس
تنظیمات ساعت کاری
مدیر سیستم نرم افزار CRM می تواند برای کاربران جهت استفاده از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری، ساعت کاری و یا ip ثبت نماید تا کاربران فقط در ساعت تعیین شده امکان ورود و استفاده از نرم افزار را خواهد داشت.
همچنین می توان ip برای کاربران ثبت نمود، تا کاربران فقط از ip های مشخص به سیستم وارد شده و ثبت اطلاعات داشته باشند. این موارد جهت کنترل کاربران در ساعت و مکان مشخص جهت دسترسی و ورود اطلاعات به نرم افزار در سیستم وجود دارد .
مدیریت شهرها
تعریف و مدیریت شهر و استان، امکان تعریف و ایجاد لیست و گروه برای شهر ها به صورت درختی نیز در نظر گرفته شده است بدین ترتیب که با انتخاب نام کشور و یا شهر، می توان برای آن زیر مجموعه تعریف نمود و یا اطلاعات نام را ویرایش، و یا مکان آن را در نمایش لیست جا به جا نمود.
مدیریت حوزه فعالیت
با توجه به اهداف و نیاز های سازمان امکان تعریف و در نظر گرفتن حوزه فعالیت کاری برای کاربر ایجاد گردیده است. با تعریف حوزه های متفاوت سازمان قادر است مشتریان را در مجموعه های مختلف مانند صنف کاری دسته بندی نماید تا در صورت لزوم جستجو و انتخاب آنها ساده و امکان پذیر گردد. تعریف حوزه فعالیت توسط کاربران نرم افزار CRM می تواند انجام شود و مدیر سیستم با تایید حوزه های فعالیت می توان آنها را ساماندهی نماید.
مدیریت پارامترهای سیستم
پارامترهای سیستم امکان مقدار دهی و در نظر گرفتن پارامتر ها را با انتخاب عنوان پارامتر برای سیستم ایجاد می نماید. همچنین ویرایش و یا حذف پارامتر های ایجاد شده نیز امکان پذیر است. پارامتر های مربوط به قسمت حسابداری مانند: خصوصیت کالا، واحد قیمت، نوع تسویه و واحد شمارش کالا نیز در این قسمت تعریف می گردد تا توسط کاربران مورد استفاده قرار گیرند. منظور از خصوصیت کالا، تعیین پارامتر هایی برای مشخصات متفاوت از کالاها مانند: رنگ، وزن، اندازه و … می باشد.
همچنین در قسمت نوع مشخصه دفتر تلفن می توان ترتیب نمایش اطلاعات بخش های مختلف مانند: ایمیل، تلفن، آدرس و … را جا به جا نموده و ترتیب دلخواه را اعمال نمایید.
تعریف سمت کاری، نحوه جذب، پیشوندهای مشتری و مشخصات مشتری در این بخش قابل انجام می باشد.